Sportgames | FitGames: Gameplaten en Gametoestellen verkoop en verhuur!
FitGames is een sport- en dansgame gebaseerd op de Dance Dance Revolution (DDR) dansplaat en danspijlen! FitGames verzorgd de verkoop en verhuur van deze gameplaten.
Dance Dance Revolution, DDR, Sportgames, Gamen, Sporten, Dansen, Dancegames, Dansgames, Dansplaat, Dansplaten, Dansmat, Fitgames, Danspijlen, Pijlen, Pijlenspel, Vreugd Software, idance, positive gaming, game2move, multi player, multiplayer,exergame,systems, schools,fitness,medical,fun events, sportscholen, verhuur
15402
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15402,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-6.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Beurs FWtop

Houten

Tijdens de beurs FWtop in Houten was er weer veel belangstelling voor SportGames. Veel beursbezoekers waren erg enthousiast en probeerden SportGames zelf uit. Lees meer..

Dutch Open

Mill

Tijdens de Dutch Open in Mill hebben deelnemers van jong tot oud fanatiek meegedaan met de Sportgames gameplaten. Bekijk hier het filmpje en oordeel zelf. Lees meer..

De Haff

Breda

Meer dan 2000 streetdancers hebben kennisgemaakt met Sportgames. Dit gebeurde tijdens
een landelijke Streetdance wedstrijd van de Haff. Lees meer..

Wat is Sportgames?

Sportgames is dé sport- en dansgame gebaseerd op het welbekende Dance Dance Revolution (DDR). Op een dansplaat kunnen spelers met behulp van pijlen tegen elkaar spelen. Sportgames verhuurt en verkoopt deze dansplaten, waardoor mensen op een leuke manier gezond bezig kunnen zijn. Wilt u een gratis demonstratie? Neem dan contact met ons op.

Wat is nieuw?

Sportgames blijft werken aan verbeteringen van de gameplaten om uw game-ervaring onvergetelijk te maken. Sinds kort is er nu een draadloze versie beschikbaar die u de mogelijkheid geeft om op de gameplaten te spelen zonder kabels en snoeren. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan eens contact met ons op.

Uitleg

Hoe werkt Sportgames? Klik hier voor de werkwijze van de Sportgames gameplaten.

Klik hier

Verhuur & Verkoop

Benieuwd naar ons aanbod? Klik hier om meer te weten te komen over alle prijzen voor verhuur en verkoop.

Klik hier

Contact

Benieuwd wat Sportgames voor u kan betekenen? Klik dan hier.

Klik hier