Support en service

Support en service zijn twee belangrijke aspecten. Daarom biedt Sportgames de mogelijkheid om een serviceovereenkomst af te sluiten. Het biedt u een grote variëteit aan ondersteuning, zodat u het beste uit uw software kunt halen. Omdat wij weten hoe belangrijk onze software voor u en uw bedrijf is, willen we u op de best mogelijke wijze assisteren.
Telefonische ondersteuning en nieuwe versies van Sportgames:

De ontwikkeling van Sportgames staat nooit stil. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe technieken en mogelijkheden om het programma nog sneller, vriendelijker en completer te maken. Ook kan bijvoorbeeld de wetgeving veranderen, zodat er een aanpassing nodig is.
Wanneer u een Serviceovereenkomst heeft, krijgt u de nieuwste updates van uw Sportgames-software volledig gratis en automatisch toegestuurd. Met een Serviceovereenkomst bent u er van verzekerd, dat u altijd met de nieuwste updates werkt. Van maandag t/m vrijdag kunt u van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur met uw vragen terecht. In noodgevallen kunt u natuurlijk buiten deze uren terecht.

Kosten € 35,– per maand

Koop

Benieuwd naar ons aanbod? Klik hier om meer te weten te komen over alle prijzen voor verkoop.

Klik hier

Huur

Benieuwd naar ons aanbod? Klik hier om meer te weten te komen over alle prijzen voor verhuur.

Klik hier

Contact

Benieuwd wat Sportgames voor u kan betekenen? Klik dan hier.

Klik hier