Uitleg

De speler staat op een plaat met daarop 4 pijlen. Deze plaat is verbonden met een computer, deze is aangesloten op een beamer. De speler moet op het juiste moment een pijl op de plaat aanraken. Als de speler dit goed doet kunnen er punten behaald worden. Er kunnen 32 platen worden aangesloten. Hierdoor wordt het een groepssport met een wedstrijdelement: na afloop geeft de computer de einduitslag en een puntenvergelijking. Het spel kan op vele niveaus gespeeld worden en kan worden uitgebreid met armbewegingen voor extra actie. Het spel motiveert enorm om te bewegen, je kunt er gewoon niet mee stoppen! Het wordt gedaan op de allernieuwste muziek en is puur plezier voor iedereen! Uw conditie en coördinatievermogen varen er wel bij. En, niet te vergeten het probleem van de steeds maar zwaarder wordende jeugd kan hiermee worden voorkomen.

IMG_6519Br3
_MG_1701Br1
1

Elke deelnemer staat op een plaat met vier pijlen: naar voren, naar achteren, naar links en naar rechts.

IMG_8420Br1
2

Zodra de muziek start, zien de deelnemers op een groot scherm een videoclip met de passen die ze moeten uitvoeren. Wie op het juiste moment zijn voet op de plaat zet scoort punten.

werwer
3

Op het scherm kan iedereen vanaf de eerste stap de score volgen. Dat werkt erg motiverend, want natuurlijk wil iedereen de beste van de groep zijn!

Toevoegingen

Sportgames bevat niet alleen het standaard spelelement, er zijn namelijk nog andere games die gespeeld kunnen worden op de Sportgames gameplaten. Zo krijgt de speler bijvoorbeeld de mogelijkheid om het populair spel “Falldown” te doen.

Ook is het spel “Frogger” erg populair onder de spelers. In dit bekende kikkerspel moeten tot¬†maximaal 32 spelers over een weg proberen te rennen, zonder geraakt te worden door hard rijdend verkeer.

frogger

Koop

Benieuwd naar ons aanbod? Klik hier om meer te weten te komen over alle prijzen voor verkoop.

Klik hier

Huur

Benieuwd naar ons aanbod? Klik hier om meer te weten te komen over alle prijzen voor verhuur.

Klik hier

Contact

Benieuwd wat Sportgames voor u kan betekenen? Klik dan hier.

Klik hier