Dancegames

Dancegames zijn leuk om te doen voor jong en oud! Maak je beste danspassen op een dansplaat en behaal de topscore. Je bent lekker aan het dansen terwijl je ongemerkt ook fanatiek aan het sporten bent. Speel de dancegames samen met je vrienden, klasgenoten, collega’s of familie gewoon thuis, bij evenementen, sport gelegenheden of op school. Plezier gegarandeerd!

 

De dancegames van Sportgames is een totaalpakket bestaande uit dansplaten, de spelsoftware en actuele muziek om op te dansen. Behaal jij de hoogste score, dan ben je de winnaar!

Wat zijn dancegames van Sportgames?

De dancegame is gebaseerd op Dance Dance Revolution (DDR) en Just Dance games. Het is een dansspel voor jong en oud. Je maakt danspassen op een dansmat of dansplaat die op de grond ligt. Op de dansplaat bevinden zich pijlen. De pijlen wijzen naar voren, rechts, achteren en links. Deze richtingen komen overeen met de pijlen die op het scherm verschijnen.

 

Voorbereiding van de dancegame

De dansmatten worden klaargelegd in de ruimte. Voor elke speler is er een aparte mat nodig. Van te voren bepaal je op welk liedje je wilt dansen. De spelers staan klaar voor de dance game en zijn gericht naar het beeldscherm. Klaar om te dansen? Start de muziek!

 

Just dance!

De dancegame start zodra het lied begint met spelen. De pijlen verschijnen op het scherm. Elke danser moet op het juiste moment op de juiste pijlen stappen. Als dit in een goed ritme gebeurd voelt het als echt dansen. Door je beste moves te maken en de juiste pijlen te raken krijg je een puntenscore. Wie het hoogst aantel punten heeft aan het eind van het liedje wint de game! Niet gewonnen? Start dan een nieuwe dance game met een nieuw liedje en neem revange.

Blije gezichten dankzij Sportgames

Dancegames voor elke gelegenheid

Dancegames kunnen voor veel gelegenheden ingezet worden. Het is een leuke activiteit die erg populair is onder kinderen maar ook volwassenen. Het brengt een glimlach op vele gezichten. Fanatiekelingen die graag willen winnen zullen er geen genoeg van krijgen. Wij geven je graag wat inspiratie waar de dancegame van Sportgames ingezet wordt.

 

Scholen

Dancegames doen het erg goed op scholen. Elke demonstratie van Sportgames die is gegeven aan het basisonderwijs, was gelijk razend populair onder de kinderen. Scholen zijn wel eens op zoek naar een nieuwe vorm van energizer tussen de lessen door. Scholieren zitten steeds vaker stil achter een beeldscherm, op school maar ook thuis. Daarom is extra beweging door middel van het spelelement in de dancegames een slimme manier om beweging te stimuleren.

 

Gemeenten

Gemeenten zijn de ambassadeurs van het in beweging krijgen van de jeugd. Met de opkomst van smartphones en de afnemende populariteit van het buitenspelen moet er gedacht worden in alternatieven. Gelegenheden die worden georganiseerd door gemeenten kunnen daardoor een goede gelegenheid bieden voor dancegames. Krijg de jeugd aan het sporten!

 

Indoor spelen

Commerciële indoor spelen zijn voorzien van speeltoestellen waar kinderen zich kunnen vermaken. Dancegames wordt ingezet om het spelaanbod uit te breiden. Uit ervaring van Ballorig blijkt dat Sportgames zelfs populairder is dan de andere speeltoestellen. Indoor speelhallen gebruiken dancegames om de jeugd op een nieuwe manier te vermaken. Precies zoals dit past bij het doel van de speelhal.

 

Evenementen

Op evenementen zijn dancegames echt een eyecatcher. Het wekt de interesse en zodra mensen meedoen willen ze blijven spelen. Maak evenementen een succes met de aanwezigheid van Sportgames. Zowel geschikt voor binnen als buiten evenementen.

 

Sport

De hoeveelheid fysieke inspanning die een danser tijdens een dancegame doet, is sportwaardig te noemen. Bij sportgelegenheden is Sportgames daarom een goede toevoeging. De dancegame is inmiddels beschikbaar om te gebruiken bij diverse sportscholen. Ook in de kantine van sportaccommodaties is de dancegame een leuk tijdverdrijf.

Speel en sport met de dancegames

De dancegames van Sportgames zijn geschikt voor jong en oud. Ongemerkt ben je fanatiek aan het sporten tijdens het laten zien van je beste dansmoves. Het spel is geschikt om samen te spelen met tot wel 32 spelers. Dat betekent dat er 32 dansmatten in de ruimte liggen. Je kunt dansen op verschillende soorten muziek. De nieuwste liedjes uit actuele hitlijsten worden omgebouwd zodat het dansbaar wordt voor Sportgames. Daag je vrienden, collega’s of kennissen uit op de dansplaten en speel! Plezier gegarandeerd.

Reacties

Contact

Neem contact met ons op voor vragen, de mogelijkheden en om uw wensen te bespreken. Wij kunnen ook een gratis demonstratie verzorgen zodat u Sportgames zelf kunt beleven.

Neem contact opVraag een gratis demonstratie aan

Koop

Benieuwd naar ons aanbod? Klik hier om meer te weten te komen over alle prijzen voor verkoop.

Klik hier

Huur

Benieuwd naar ons aanbod? Klik hier om meer te weten te komen over alle prijzen voor verhuur.

Klik hier

Contact

Benieuwd wat Sportgames voor u kan betekenen? Klik dan hier.

Klik hier