Hoe werkt het?

Sportgames is een eenvoudig spel dat voor iedereen snel te begrijpen is. De speler staat op een plaat met daarop 4 pijlen. Deze plaat is verbonden met een computer, deze is aangesloten op een beamer. De speler moet op het juiste moment een pijl op de plaat aanraken. Als de speler dit goed doet worden er punten behaald. Er kunnen 32 platen worden aangesloten. Hierdoor wordt het een groepssport met een wedstrijdelement: na afloop geeft de computer de einduitslag en een puntenvergelijking. Het spel kan op vele niveaus gespeeld worden en kan worden uitgebreid met armbewegingen voor extra actie. Het spel motiveert enorm om te bewegen, je kunt er gewoon niet mee stoppen! Het wordt gedaan op de allernieuwste muziek en is puur plezier voor iedereen! Sportgames is goed voor de conditie en coördinatievermogen. Het is gegarandeerd plezier voor jong en oud!

Sportgames_DSF5452-bewerkt
SG_DSF5464-bewerkt
1

Elke deelnemer staat op een plaat met vier pijlen: naar voren, naar achteren, naar links en naar rechts.

Sportgames_DSF5528-bewerkt
2

Zodra de muziek start, zien de deelnemers op een groot scherm een videoclip met de passen die ze moeten uitvoeren. Wie op het juiste moment zijn voet op de plaat zet scoort punten.

Sportgames_DSF6017-bewerkt
3

Op het scherm kan iedereen vanaf de eerste stap de score volgen. Dat werkt erg motiverend, want natuurlijk wil iedereen de beste van de groep zijn!

Toevoegingen

Sportgames bevat niet alleen het standaard spelelement, er zijn namelijk nog andere games die gespeeld kunnen worden op de Sportgames gameplaten. Zo krijgt de speler bijvoorbeeld de mogelijkheid om het populaire spel “Falldown” te doen.

Ook is het spel “Frogger” erg populair onder de spelers. In dit bekende kikkerspel moeten tot¬†maximaal 32 spelers over een weg proberen te rennen, zonder geraakt te worden door hard rijdend verkeer.

frogger

Sportgames zelf ervaren?

Wilt u liever Sportgames live in actie zien? Wij verzorgen graag bij u op locatie een gratis demonstratie. Dan kunt u het zelf beleven en een gezonde dosis beweging meepakken. Ook kunnen wij meedenken over de inzet van Sportgames in uw organisatie.

Koop

Benieuwd naar ons aanbod? Klik hier om meer te weten te komen over alle prijzen voor verkoop.

Klik hier

Huur

Benieuwd naar ons aanbod? Klik hier om meer te weten te komen over alle prijzen voor verhuur.

Klik hier

Contact

Benieuwd wat Sportgames voor u kan betekenen? Klik dan hier.

Klik hier