Nieuws

Sportgames de alleskunner logo opnames

SBS6 gebruikt Sportgames dansplaten in spelprogramma “de alleskunner”

Zaandam

De elektronische dansplaten van Sportgames zijn ingezet bij de SBS6 opnames van de alleskunner. Het spelprogramma staat in het teken van 100 kandidaten die opdrachten moeten vervullen. De kandidaat die alle opdrachten voltooid met de meeste punten wint het spel. De dansplaten van Sportgames worden gebruikt bij één van de opdrachten. De spelers bewegen en dansen op de dansplaten voor de hoogste score. Wie zou de winst in de wacht slepen? De alleskunner is vanaf 1 februari 2020 te zien op SBS6!

Sportgames met kerstman

Sportgames ook inzetbaar met kerst

Apeldoorn

Om het kerstfeest op een sportieve manier aan te kleden, zijn wij gevraagd om Sportgames uit te stallen op een middelbare school. Scholieren krijgen zo rond de kerst extra bewegen op een leuke manier. Uiteindelijk bleek het spel zo populair dat Sportgames nu ook gewenst is voor de reguliere sportlessen. Leren en spelen is in de praktijk toch wel het leukst!

Marum

Marum in beweging

Groningen

De Gemeente Marum in de provincie Groningen heeft een leuke sportavond voor de jeugd georganiseerd. Het doel is om kinderen in beweging te laten komen en daar plezier aan te beleven. Er zijn activiteiten te beleven zoals voetbal, lasergamen, freerunning, judo en wij van Sportgames zijn ook aanwezig. Wij mogen bijdragen voor een sportieve activiteit met onze dansplaten. Met 130 kinderen is het een leuke drukke avond geweest. Het dansspel van Sportgames is zeer populair. Iedereen wil het proberen en het resultaat is een vrolijke en sportieve avond.

bieb-veranderd-in-gamedisco

Bieb veranderd in gamedisco

Amsterdam

De eerste etage van de Amsterdamse bibliotheek veranderde gisteren in een dolle boel. Een hele verdieping was omgevormd tot een gameparadijs waarin tal van nieuwe spelletjes ten doop werden gehouden,, die gratis gespeeld en getest konden worden. Meeste populair was het beweegspel waarop twintig mensen tegelijkertijd danspassen na moeten doen op verschillende muzieknummers, variërend van R&B-zangeres Rihanna tot de Village People.

beurs_sportgames_02

Beurs FWtop

Houten

Tijdens de beurs FWtop in Houten was er veel belangstelling voor SportGames. Veel beursbezoekers waren enthousiast en probeerden SportGames zelf uit. Vooral de draadloze versie van Sportgames werd erg goed ontvangen.

Bezoekers merkten op dat de gameplaten van Sportgames op vele manieren ingezet kunnen worden. Van groepslessen tot kinderfeestjes, eigenlijk alles is mogelijk. Sportgames wil bij deze alle fanatieke bezoekers bedanken voor het meespelen op de gameplaten.

Sportgames bij Special Olympics

Amsterdam

Sportgames was op 6,7 en 8 juni in Amsterdam tijdens de Special Olympics. Het grote sportfeest voor verstandelijk gehandicapten werd door burgemeest Cohen geopend en was een enorm succes!

Het motto van de Special Olympics: “Meedoen is GOUD waard” ging ook zeker op voor Sportgames. Zie hier de foto’s!

Sportgames bij RTL4

Hilversum

Sportgames is bij RTL4 te zien! Bij het populaire programma: Life & Cooking is een sportschooleigenaar te gast die samen met Carlo en Irene de gameplaten uittest. Natuurlijk gaat dit samen met een hoop hilariteit.

Sportgames en Streetdancers

Breda

Meer dan 2000 streetdancers hebben kennisgemaakt met Sportgames. Dit gebeurde tijdens een landelijke Streetdance wedstrijd van de Haff. Van ’s morgens negen tot ’s avonds laat hebben honderden streetdancers gedanst op de apparatuur van Sportgames.

Dutch Open

Mill

Tijdens de Dutch Open in Mill hebben deelnemers van jong tot oud fanatiek meegedaan met de Sportgames gameplaten. Bekijk hier het filmpje en oordeel zelf.

Koop

Benieuwd naar ons aanbod? Klik hier om meer te weten te komen over alle prijzen voor verkoop.

Klik hier

Huur

Benieuwd naar ons aanbod? Klik hier om meer te weten te komen over alle prijzen voor verhuur.

Klik hier

Contact

Benieuwd wat Sportgames voor u kan betekenen? Klik dan hier.

Klik hier