Nieuwe Games en Muziek

Nieuwe Muziek

Naast de uitgebreide collectie muzieknummers die u bij aanschaf van het programma ontvangt, kunt u een overeenkomst afsluiten voor nieuwe muziek en pijlen. Elke maand komen er tussen de 3 en 5 nieuwe muzieknummers uit. Dit zijn de nieuwste hits waarop u of uw doelgroep op kan dansen. U kunt zelf doorgeven welke nieuwe muzieknummers u graag in aan de collectie toegevoegd ziet worden. Wordt een bepaald nummer veel aangevraagd, dan gaan wij dat betreffende muzieknummer ontwikkelen.

 

De kosten van het nieuwe muziekabonnement zijn € 35,- per maand ex BTW. en is alleen af te sluiten in combinatie met een service abonnement.

 

Nieuwe Games

Sportgames bevat niet alleen het standaard dansspel element. Er zijn nog andere games die gespeeld kunnen worden op de Sportgames gameplaten. Zo krijgt de speler bijvoorbeeld de mogelijkheid om het populair spel “Falldown” te doen.

 

Ook is het spel “Frogger” erg populair onder de spelers. In dit bekende kikkerspel moeten tot maximaal 32 spelers over een weg proberen te rennen, zonder geraakt te worden door hard rijdend verkeer.

 

De kosten per extra spel zijn eenmalig € 500,- ex BTW.

Koop

Benieuwd naar ons aanbod? Klik hier om meer te weten te komen over alle prijzen voor verkoop.

Klik hier

Huur

Benieuwd naar ons aanbod? Klik hier om meer te weten te komen over alle prijzen voor verhuur.

Klik hier

Contact

Benieuwd wat Sportgames voor u kan betekenen? Klik dan hier.

Klik hier