Indoor spelen

In indoor spelhallen is Sportgames naast de bestaande activiteiten écht eens iets anders. Het is geschikt voor de jonge kinderen maar ook voor de ouders en begeleiding. De muziekcollectie kan worden aangevuld met de nieuwste nummers die geschikt zijn voor alle leeftijden. Ook kunnen er speciale muzieknummers gemaakt worden die aansluiten bij uw bedrijf.

 

Sportgames biedt een mogelijkheid voor extra inkomsten. U kunt Sportgames naast de andere spelen aanbieden. Gebruik hier bijvoorbeeld een aparte ruimte voor waar men dan eventueel iets extra’s voor moet betalen. Wij kunnen altijd meedenken om een interessante businesscase op te zetten.

 

Ballorig uit Zaandam heeft Sportgames als eerste ingezet op haar locatie. Het resultaat is een aanzienlijke stijging van de omzet in slechts een paar maanden. Kinderen blijken maar 1 ding telkens opnieuw spelen, en dat is Sportgames. Zet Sportgames dus in als nieuw spel in uw indoor speelparadijs. Het is ook ideaal om aan te bieden bij kinderfeestjes.

Reacties

Contact

Neem contact met ons op voor vragen, de mogelijkheden en om uw wensen te bespreken. Wij kunnen ook een gratis demonstratie verzorgen zodat u Sportgames zelf kunt beleven.

Neem contact opVraag een gratis demonstratie aan

Koop

Benieuwd naar ons aanbod? Klik hier om meer te weten te komen over alle prijzen voor verkoop.

Klik hier

Huur

Benieuwd naar ons aanbod? Klik hier om meer te weten te komen over alle prijzen voor verhuur.

Klik hier

Contact

Benieuwd wat Sportgames voor u kan betekenen? Klik dan hier.

Klik hier