Public health games is ideaal voor lokale beleidsmedewerkers, buurt- , sport- , gezondheid- en welzijnsmedewerkers geschikt die zoekende zijn naar leuke maar bovenal effectieve manieren om mensen te stimuleren een gezondere en actievere leefstijl te hanteren.

 

Zo zijn onze Public health games prima om als middel in te zetten bij maatschappelijke thema’s als overgewicht, integratie, re-integratie, participatie en leefbaarheid in de wijk.

 

De juiste belevingswereld creëren:
Daarnaast is de Public healthcare game is heel eenvoudig af te stemmen op de belevingswereld van peuters, kinderen, (jong)volwassen en ouderen. Zo is de game opgebouwd uit verschillende niveau’s met diverse moeilijkheidsgraden.

Ook en dit is iets waar wij erg trots op zijn heeft Public health games een enorm uitgebreide playlist van muziek die tijdens de game afgespeeld wordt. Zo mag er gebruik worden gemaakt van de allernieuwste muziek maar ook bijvoorbeeld hits uit de jaren 80 en 90.

 

Waar en wanneer kunt u onze games spelen

 

Het installeren van een de game is vrij eenvoudig. Als organisatie kan je ervoor kiezen om de game pertinent op te stellen zodat mensen tijdens de vrije uurtjes en in hun pauze samen plezier kunnen hebben en daarnaast gezond bezig zijn.

 

Zo zijn er organisaties  die ervoor gekozen hebben om de games in de kantine/aula te zetten.

In de pauze kan er zo gezellig samen bewogen worden. Zelfs als het regent. Sportkleding heb je er namelijk niet voor nodig.

 

Daarnaast kan de game in de gang/hal of in een leegstaand ruimte worden geplaatst. Doordat de game eenvoudig te installeren kan de game ook makkelijk binnen het gebouw verplaatst worden. Op deze manier kan er gerouleerd.

 

Ook hebben bevinden er veel lokale sport en bewegingsaanbieders zich onder onze klanten.

 

Waarom op (semi) overheidsinstelling en sport en gezondheidsorganisatie Public healthcare  games niet zou misstaan…

Het aanbieden van een gezonde omgeving biedt namelijk voor enorm veel voordelen en mogelijkheden. Zo laat onderzoek zien dat op onderwijsinstellingen waar een actieve leefstijl wordt gestimuleerd op veel vlakken beter presteren in vergelijking tot scholen waar minder oog voor een actieve leefstijl is.

 

Betere prestaties
Zo is het ziekteverzuimpercentage lager, is het percentage voortijdige schoolverlaters lager, zijn de werk/leerprestaties beter en zelfs heeft het leren/hanteren van een gezonde en actieve leefsstijl positieve invloed op de loopbaan ontwikkelingen.
Een prettiger leefklimaat 
Daarnaast zorgt een actieve leefstijl ervoor dat mensen beter in hun vel komen te zitten. Het positieve effect hiervan is dat er een prettig leefklimaat binnen de wijk en of buurt gecreëerd wordt.

 

Minder vatbaar voor schadelijk en ongezond gedrag
Binnen een gezonde omgeving waarbij een actieve leefstijl gestimuleerd wordt, zien we dat kwetsbare groepen weerbaarder worden. Ook zien o.a. wij dat kinderen, jongere met een actieve leefstijl minder vatbaar zijn voor ongezonde leefstijlfactoren als roken, alcohol en (soft)drugsgebruik.

 

Public health games zeker het overwegen waard
Ervaar zelf de voordelen van Public health games en vraag vrijblijvend een demonstratie aan.

 

Meer weten over een gezond en actief leefklimaat creëren? 

Meld u dan nu aan en ontvang leuke tips!

Volg ook ons blog

Neem contact met ons op

Voor meer informatie neemt u contact met ons via onderstaand contactformulier.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onder bezoekadres is:

  Sportgames.info
  Hulleweg 27
  7361 GG Beekbergen (Apeldoorn)
  T 055 5340396

  Uitleg

  Hoe werkt Sportgames? Klik hier voor de werkwijze van de Sportgames gameplaten.

  Klik hier

  Huur

  Benieuwd naar ons aanbod? Klik hier om meer te weten te komen over alle prijzen voor verhuur.

  Klik hier

  Koop

  Benieuwd naar ons aanbod? Klik hier om meer te weten te komen over alle prijzen voor verkoop.

  Klik hier