Verhuur & Verkoop

Gameplaten

Sportgames verhuurt en verkoopt gameplaten tot maximaal 32 stuks. Sportgames bestaat uit een speciale game computer, bijbehorende matten, bekabeling (o.a. 20 meter naar de beamer en 20 meter naar de geluidsinstallatie), de software Sportgames en 120 nieuwste muzieknummers.

  • De installatie is exclusief de montage van de beamer en het projectiescherm.
  • 1 jaar garantie op de hardware (bring-in).
  • Bij aanschaf van de SportGames gameplaten ontvangt u 1 maand telefonische service gratis.

Gametoestellen

Daarnaast verhuurt en verkoopt Sportgames ook gametoestellen. Deze toestellen zijn te gebruiken tot maximaal 2 spelers. Hierbij wordt dezelfde software gebruikt en bekabeling als bij de Sportgames gameplaten.

  • De installatie is exclusief de montage.
  • 1 jaar garantie op de hardware (bring-in).
  • Bij aanschaf van de SportGames gameplaten ontvangt u 1 maand telefonische service gratis.
fitnesstoestel_klein 2

Support & Service

Support en service zijn twee belangrijke aspecten. Daarom biedt Sportgames de mogelijkheid om een serviceovereenkomst af te sluiten. Het biedt u een grote variëteit aan ondersteuning, zodat u het beste uit uw software kunt halen. Omdat wij weten hoe belangrijk onze software voor u en uw bedrijf is, willen we u op de best mogelijke wijze assisteren.

Telefonische ondersteuning en nieuwe versies van Sportgames:

  • De ontwikkeling van Sportgames staat nooit stil. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe technieken en mogelijkheden om het programma nog sneller, vriendelijker en completer te maken. Ook kan bijvoorbeeld de wetgeving veranderen, zodat er een aanpassing nodig is.

Wanneer u een Serviceovereenkomst heeft, krijgt u de nieuwste updates van uw Sportgames-software volledig gratis en automatisch toegestuurd. Met een Serviceovereenkomst bent u er van verzekerd, dat u altijd met de nieuwste updates werkt. Van maandag t/m vrijdag kunt u van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur met uw vragen terecht. In noodgevallen kunt u natuurlijk buiten deze uren terecht.

Nieuwe muziek inclusief pijlen voor Sportgames overeenkomst:

  • Naast de standaard muziek nummers die u bij aanschaf van het programma heeft ontvangen, kunt u ook een overeenkomst afsluiten voor nieuwe muziek en pijlen. Ook ontvangt u standaard lesopbouw bij deze nieuwe nummers en pijlen.
rondje1

Verhuur

Op aanvraag

Neem contact met ons op.

rondj2

Verkoop

Op aanvraag

Neem contact met ons op.

Uitleg

Hoe werkt Sportgames? Klik hier voor de werkwijze van de Sportgames gameplaten.

Klik hier

Contact

Geïnteresseerd in onze gameplaten? Of heeft u gewoon een vraag of opmerking? Dat kan! Klik hier en neem direct contact met ons op.

Klik hier

In de spotlight

Benieuwd wat Sportgames gedaan heeft de afgelopen tijd? Klik hier voor actuele filmpjes en foto’s.

Klik hier