Dance Dance Revolution (DDR)

Dance Dance Revolution oftewel DDR is een razend populair dansspel over de hele wereld. Het is een computerspel met een dansmat. Door danspassen te maken op muziek scoor je punten. Je kunt voor je eigen highscore gaan of tegen iemand anders dansen voor de hoogste score. Het is een spel dat je tegenkomt in indoor speelhallen en er is ook een versie die je thuis kunt spelen op diverse console platformen. Sportgames is gebaseerd op het principe van Dance Dance Revolution maar een stuk handzamer dan een grote computerkast en professioneler en kwalitatief beter dan de versie die je thuis speelt.

Sportgames: Dance Dance Revolution, maar dan beter

Dance Dance Revolution bestaat al sinds 1998. De dancegame is populair geworden vanwege het spelelement en de mogelijkheid om op een computer te kunnen dansen. Het originele spel heeft in vergelijking met de moderne versie van Sportgames een aantal verschillen.

 

De gemeenschappelijke eigenschappen

Beide varianten zijn bedoeld om op de muziek danspassen te maken op een dansplaat. Het werkt zo dat de pijlen op de plaat met de juiste timing moeten worden ingedrukt om punten te scoren. De doelgroep loopt van kinderen vanaf 4 jaar tot en met volwassen consumenten.

 

Dance Dance Revolution verschillen

Een potje Dance Dance Revolution kun je op twee manieren spelen: achter een grote computerkast in een speelhal of thuis met een console op een dansmatje. De hardware wordt ingekocht door de speelhal of door de consument voor thuisgebruik. Nieuwe muziek zal moeten worden bijgekocht als er een nieuwe versie van het spel uitkomt. Om het te kunnen spelen moet de consument dus betalen.

 

Sportgames verschillen

Sportgames dansplaten zijn breed inzetbaar en verplaatsbaar. Het is geen lomp systeem zoals de speelhal variant en heeft niet de uitstraling van een consumentenproduct. De dansplaten zijn door het houtwerk kwalitatief en dankzij moderne techniek draadloos en vlot in gebruik. Nieuwe muziek komt zo nu en dan uit en is als software te downloaden. Het zijn de scholen, gemeentes, sportgelegenheden en evenementenorganisaties die Sportgames inzetten om diverse redenen. Lees hier verder over de verschillende doelgroepen van Sportgames. Om Sportgames te kunnen spelen hoeft de consument te betalen, maar wordt het door organisaties ingezet als marketingmiddel.

Sportgames software op het scherm

Start met de Sportgames versie van Dance Dance Revolution (DDR)

De moderne Sportgames versie van Dance Dance Revolution (DDR) is geschikt voor jong en oud en breed inzetbaar. Ongemerkt zijn de spelers aan het sporten tijdens het dansen. Het zorgt dat de jeugd weer in beweging komt. Speel dancegames met 4 tot 32 spelers tegelijkertijd en op de nieuwste liedjes uit de hitlijsten.¬†Daag vrienden, collega’s of kennissen uit op de dansplaten en speel!

Reacties

Contact

Neem contact met ons op voor vragen, de mogelijkheden en om uw wensen te bespreken. Wij kunnen ook een gratis demonstratie verzorgen zodat u Sportgames zelf kunt beleven.

Neem contact opVraag een gratis demonstratie aan
Sportgames software op het scherm

Koop

Benieuwd naar ons aanbod? Klik hier om meer te weten te komen over alle prijzen voor verkoop.

Klik hier

Huur

Benieuwd naar ons aanbod? Klik hier om meer te weten te komen over alle prijzen voor verhuur.

Klik hier

Contact

Benieuwd wat Sportgames voor u kan betekenen? Klik dan hier.

Klik hier