Healthy school games is geschikt voor ieder type onderwijsinstelling in Nederland. Van peuteropvang, tot basisonderwijs, voortgezet onderwijs tot aan volwasseneonderwijs (mbo, HBO, WO). De makers van deze game zijn Sportgames.info.

 

De juiste belevingswereld creëren:
Daarnaast is de Healthy school game heel eenvoudig af te stemmen op de belevingswereld van peuters, kinderen, leerlingen, studenten en zelfs leraren en de docenten.

Zo is de game opgebouwd uit verschillende niveau’s met diverse moeilijkheidsgraden.

 

 

Ook en dit is iets waar wij erg trots op zijn heeft Healthy school games een enorm uitgebreide playlist van muziek die tijdens de game afgespeeld wordt. Zo mag er gebruik worden gemaakt van de allernieuwste muziek maar ook bijvoorbeeld hits uit de jaren 80 en 90.

 

Waar en wanneer kunt u Healthy school games spelen

Het installeren van een de game is vrij eenvoudig. Als onderwijsinstelling kan je ervoor kiezen om de game pertinent op te stellen zodat leerlingen, studenten, medewerkers, leraren en docenten tijdens de vrije uurtjes en in hun pauze samen plezier kunnen hebben en daarnaast gezond bezig zijn.

 

Zo zijn er scholen die ervoor gekozen hebben om Healthy school games in de kantine/aula te zetten.

In de pauze kan er zo gezellig samen bewogen worden. Zelfs als het regent. Sportkleding heb je er namelijk niet voor nodig.

 

Daarnaast kan de game in de gang/hal of in een leegstaand lokaal worden geplaatst. Doordat de game eenvoudig te installeren kan de game ook makkelijk binnen het gebouw verplaatst worden. Op deze manier kan er gerouleerd. Ook zien wij dat scholen ervoor kiezen om Healthy school games in het materiaalhok van hun gymzaal te plaatsen.

 

Waarom op iedere onderwijsinstelling Healthy school games niet zou misstaan…

 

Het aanbieden van een gezonde omgeving biedt namelijk voor zowel leerlingen als docenten enorm veel voordelen en mogelijkheden. Zo laat onderzoek zien dat op onderwijsinstellingen waar een actieve leefstijl wordt gestimuleerd op veel vlakken beter presteren in vergelijking tot scholen waar minder oog voor een actieve leefstijl is.

 

Betere prestaties
Zo is het ziekteverzuimpercentage lager, is het percentage voortijdige schoolverlaters lager, zijn de werk/leerprestaties beter en zelfs heeft het leren/hanteren van een gezonde en actieve leefsstijl positieve invloed op de loopbaan ontwikkelingen.
Een prettiger leefklimaat binnen de onderwijsinstelling
Daarnaast zorgt een actieve leefstijl ervoor dat de leerlingen en leraren beter in hun vel komen te zitten. Het positieve effect hiervan is dat er een prettig leefklimaat binnen de onderwijsinstelling gecreëerd wordt.

 

Minder vatbaar voor schadelijk en ongezond gedrag
Wanneer je als school zijnde zorgt draagt voor een gezonde omgeving waarbij een actieve leefstijl gestimuleerd wordt, dan zorg je ervoor dat leerlingen weerbaarder worden. Ook zien wij dat leerlingen met een actieve leefstijl minder vatbaar zijn voor ongezonde leefstijlfactoren als roken, alcohol en (soft)drugsgebruik.

 

Healthy school games zeker het overwegen waard
Ervaar zelf de voordelen van Healthy school games en vraag vrijblijvend een demonstratie aan.

 

Profijt hebben van een gezonde en actieve onderwijsinstelling

Meld u dan nu aan en ontvang leuke tips!

Volg ook ons blog

 

Neem contact met ons op

Voor meer informatie neemt u contact met ons via onderstaand contactformulier.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onder bezoekadres is:

  Sportgames.info
  Hulleweg 27
  7361 GG Beekbergen (Apeldoorn)
  T 055 5340396

  Uitleg

  Hoe werkt Sportgames? Klik hier voor de werkwijze van de Sportgames gameplaten.

  Klik hier

  Huur

  Benieuwd naar ons aanbod? Klik hier om meer te weten te komen over alle prijzen voor verhuur.

  Klik hier

  Koop

  Benieuwd naar ons aanbod? Klik hier om meer te weten te komen over alle prijzen voor verkoop.

  Klik hier